Zapytanie: PRZEM FERMENT OWOC WARZ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/1

Autorzy: Anna Zasowska-Nowak, Piotr Nowak.
Tytuł: Prozdrowotne efekty konsumpcji truskawek
Czasopismo: Przem Ferment Owoc Warz
Szczegóły: 2014 : -, 7-8, 20-23, tab., bibliogr.
ISSN: 0137-2645
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: B
Język publikacji: PL, EN
Punktacja Min. Nauki: 5.000
Praca afiliowana przez UMED
Adres url:

  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi