Zapytanie: POL J FOOD NUTR SCI
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/3

Autorzy: Anna Kordala, Bogusława Pietrzak.
Tytuł: Does SIRT-1 mediate calorie restriction and prolong life ? - A mini review.
Czasopismo: Pol J Food Nutr Sci
Szczegóły: 2014 : Vol. 64, nr 3, s. 159-164, ryc., bibliogr.
ISSN: 1230-0322
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: B
Język publikacji: EN, 0
Punktacja Min. Nauki: 10.000
Praca afiliowana przez UMED
DOI:
Adres url:

2/3
Autorzy: Karolina Szewczyk, Urszula Lewandowska, Katarzyna Owczarek, Dorota Sosnowska, Sylwia Gorlach, Maria Koziołkiewicz, Zbigniew Hrabec, Elżbieta Hrabec.
Tytuł: Influence of Polyphenol Extract from Evening Primrose ( Oenothera Paradoxa ) Seeds on Proliferation of Caco-2 Cells and on Expression, Synthesis and Activity of Matrix Metalloproteinases and Their Inhibitors
Czasopismo: Pol J Food Nutr Sci
Szczegóły: 2014 : Vol. 64, No. 3, s. 181-191, il., tab., bibliogr., Sum.
ISSN: 1230-0322
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: A
Język publikacji: EN
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.643
Punktacja Min. Nauki: 10.000
Praca afiliowana przez UMED
DOI:
Adres url:

3/3
Autorzy: Joanna Leszczyńska, Agata Łącka, Urszula Pytasz, Janusz Szemraj, Jolanta Lukamowicz, Andrzej Lewiński.
Tytuł: The effect of proteolysis on the gliadin immunogenicity.
Czasopismo: Pol J Food Nutr Sci
Szczegóły: 2002 : Vol. 11, nr 52, s. 145-148, tab., wykr., bibliogr.
ISSN: 1230-0322
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: A
Język publikacji: EN
Punktacja Min. Nauki: 4.000

Pełny tekst



  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi