Zapytanie: FOOD REV INT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/2

Autorzy: Katarzyna Chojnacka, Urszula Lewandowska.
Tytuł: The Antiangiogenic Activity of Polyphenol-Rich Extracts and Its Implication on Cancer Chemoprevention
Czasopismo: Food Rev Int
Szczegóły: 2019 : -, -, s. 1-27
Uwagi: Epub 19 Jun 2019; granty 503/1-156-04/503-11-001; 502-03/1-156-04/502-14-362-18
ISSN: 8755-9129
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: B
Język publikacji: EN, 0
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.933
Punktacja Min. Nauki: 100.000
Praca afiliowana przez UMED
DOI:

2/2
Autorzy: Małgorzata Majewska, Urszula Lewandowska.
Tytuł: The chemopreventive and anticancer potential against colorectal cancer of polyphenol-rich fruit extracts.
Czasopismo: Food Rev Int
Szczegóły: 2017 : Vol. 4, s. 1-20
ISSN: 8755-9129
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: B
Język publikacji: EN, 0
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.100
Punktacja Min. Nauki: 30.000
Praca afiliowana przez UMED
DOI:
Adres url:

  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi