Zapytanie: CRIT REV FOOD SCI NUTR
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/3

Autorzy: Joanna Oracz, Ewa Nebesny, Dorota Żyżelewicz, Grażyna Budryn, Bogusława Luzak.
Tytuł: Bioavailability and metabolism of selected cocoa bioactive compounds: a comprehensive review
Czasopismo: Crit Rev Food Sci Nutr
Szczegóły: 2019 : -, -, -
ISSN: 1040-8398
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: B
Język publikacji: EN, 0
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.704
Punktacja Min. Nauki: 140.000
Praca afiliowana przez UMED
DOI:

2/3
Autorzy: Luis E. Simental-Mendía, Matteo Pirro, Antonio M. Gotto Jr, Maciej Banach, Stephen L. Atkin, Muhammed Majeed, Amirhossein Sahebkar.
Tytuł: Lipid-modifying activity of curcuminoids: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials
Czasopismo: Crit Rev Food Sci Nutr
Szczegóły: 2019 : Vol. 59, nr 7, s. 1178-1187
Uwagi: Epub 2017 Nov 29
ISSN: 1040-8398
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: B
Język publikacji: EN, 0
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.704
Punktacja Min. Nauki: 140.000
Praca afiliowana przez UMED
DOI:

3/3
Autorzy: Peter Penson, Maria-Corina Serban, Sorin Ursoniu, Maciej Banach.
Tytuł: Does coffee consumption alter plasma lipoprotein(A) concentrations? A systematic review.
Czasopismo: Crit Rev Food Sci Nutr
Szczegóły: 2018 : Vol. 58, nr 10, s. 1706-1714
Uwagi: Epub 2017 Aug 24; Lipid and Blood Pressure Meta-analysis Collaboration (LBPMC) Group
ISSN: 1040-8398
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: B
Język publikacji: EN, 0
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.704
Punktacja Min. Nauki: 45.000
Praca afiliowana przez UMED
DOI:

  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi