Zapytanie: SYMPOZJUM BEZPIECZNA ŻYWNOŚĆ I PRAWIDŁOWIE ODŻYWIANIE PODSTAWĄ PROFILAKTYKI ZD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/1

Autorzy: Ewa Nowacka, Andrzej Grzybowski.
Tytuł: Zanieczyszczenia chemiczne żywności w Polsce - tendencje zmian.
Tytuł całości: W: Sympozjum Bezpieczna żywność i prawidłowie odżywianie podstawą profilaktyki zdrowotnej Wrocław, 19-20 września 2002 r. : program i streszczenia.
Adres wydawniczy: Wrocław, 2002
Strony: s. 121-122
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL

  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi