Zapytanie: SYMPOZJUM BEZPIECZNA ŻYWNOŚĆ I PRAWIDŁOWE ODŻYWIANIE PODSTAWĄ PROFILAKTYKI ZDR
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/3

Autorzy: Elżbieta Trafalska, Andrzej Grzybowski.
Tytuł: Jakościowa ocena spożycia żywności w grupie młodzieży łódzkiej.
Tytuł całości: W: Sympozjum Bezpieczna żywność i prawidłowe odżywianie podstawą profilaktyki zdrowotnej Wrocław, 19-20 września 2002 r. : program i streszczenia.
Adres wydawniczy: Wrocław, 2002
Strony: s. 182-183
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL

2/3
Autorzy: Agnieszka Stańczyk, Anna Wędzisz.
Tytuł: Lukrecja jako źródło związków polifenolowych.
Tytuł całości: W: Sympozjum Bezpieczna żywność i prawidłowe odżywianie podstawą profilaktyki zdrowotnej Wrocław, 19-22 września 2002 r. : program i streszczenia.
Adres wydawniczy: Wrocław, 2002
Strony: s. 77
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL

3/3
Autorzy: Jolanta Florczak, Anna Wędzisz.
Tytuł: Składniki białkowe wiążące kadm i miedź w pieczarce dwuzarodnikowej - Agaricus bisporus (Lge. Sing.)
Tytuł całości: W: Sympozjum Bezpieczna żywność i prawidłowe odżywianie podstawą profilaktyki zdrowotnej Wrocław, 19-22 września 2002 r. : program i streszczenia.
Adres wydawniczy: Wrocław, 2002
Strony: s. 99
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL

  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi