Autorzy: Linus B Grabenhenrich, Adam Reich, Joachim Bellach, Valerie Trendelenburg, Aline B Sprikkelman, Gareth Roberts, Kate E C Grimshaw, Sigurveig Sigurdardottir, Marek Leszek Kowalski, Nikolaos G Papadopoulos, Santiago Quirce, Ruta Dubakiene, Bodo Niggemann, Montserrat Fernandez-Rivas, Barbara Ballmer-Weber, Ronald van Ree, Sabine Schnadt, Clare E N Mills, Thomas Keil, Kirsten Beyer. Tytuł: A new framework for the documentation and interpretation of oral food challenges in population-based and clinical research. Czasopismo: Allergy Szczegóły: 2017 : Vol. 72, nr 3, s. 453-461 Uwagi: Epub 2016 Oct 11 ISSN: 0105-4538 Typ publikacji: ZA Typ publikacji: A Język publikacji: EN, 0 Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.048 Punktacja Min. Nauki: 40.000 Praca afiliowana przez UMED DOI: