Zapytanie: PRZESMYCKA AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/1

Autorzy: Izabela Rychlińska, Anna Marchelak, Agnieszka Kicel, Agnieszka Przesmycka, Magdalena Matczak.
Tytuł: Arbutin content in selected culinary herbs used in Poland - a comparative HPLC-PDA study
Tytuł całości: W: 2nd International Young Scientists Symposium "Plants in Pharmacy and Nutrition". Wrocław 15-17 September 2016
Adres wydawniczy: Wrocław : Wroclaw Medical University, 2016
Strony: s. 103, PS-47
Konferencja: Wroclaw Medical University, Wrocław, 2016.09.15
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: EN, 0
Praca afiliowana przez UMED
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science


      Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi