Zapytanie: KUBIAK KRYSTYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/1

Autorzy: Irena I. Bąk-Sypień, Aleksandra Karmańska, Krystyna Kubiak, Bolesław Karwowski.
Tytuł: Aktywność przeciwutleniająca świeżego i termicznie przetworzonego zielonego i czerwonego jarmużu.
Tytuł angielski: Antioxidant activity of fresh and thermal processed green and red cultivares of curly kale (Brassica Oleracea L.)
Czasopismo: Bromat Chem Toksykol
Szczegóły: 2017 : T. 50, nr 3, s. 246-251, summ.
ISSN: 0365-9445
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: A
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 6.000
Praca afiliowana przez UMED
Adres url:

  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi