Zapytanie: BERTRANDT JERZY
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/5

Autorzy: Ewa Jabłońska, Jolanta Gromadzińska, Anna Kłos, Jerzy Bertrandt, Krystyna Skibniewska, Adam Daragó, Wojciech Wasowicz.
Tytuł: Selenium, zinc and copper in the Polish diet.
Czasopismo: J Food Compost Anal
Szczegóły: 2013 : Vol. 31, nr 2, s. 259-265
ISSN: 0889-1575
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: A
Język publikacji: EN, 0
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.259
Punktacja Min. Nauki: 35.000
Praca afiliowana przez UMED
Adres url:

2/5
Tytuł: III Ogólnopolska Sesja Naukowo-Szkoleniowa Forum Farmacji i Medycyny Wojskowej Postępy w naukach farmaceutycznych i medycznych Celestynów 11-13 czerwieca 2008 r.
Odpowiedzialni: redakcja, tłum.: [red.]: Wojciech Gaszyński, Jerzy Bertrandt, Dariusz Piotrowski, Radosław Zięba, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Juliusz Przysławski, Jan Hołyński.
Adres wydawniczy: Celestynów : Wojskowy Ośrodek Farmacji i Techniki Medycznej, 2008
Strony: 115 s. , ryc., tab., bibliogr. ; 30 cm
Typ publikacji: PE
Język publikacji: PL

3/5
Autorzy: Anna Kłos, Maryla Długaszek, Jerzy Bertrandt, Maciej Rutkowski.
Tytuł: Podaż żelaza w dietach stosowanych w żywieniu pacjentów Szpitala Wojskowego Instytutu Medycyny Lotniczej.
Czasopismo: Żyw Człow Metabol
Szczegóły: 2007 : R. 34, nr 1/2, s. 377-383, tab. wykr., bibliogr., Sum.
ISSN: 0209-164X
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: A
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 2.000

4/5
Autorzy: W[iesław] Wąsowicz, E[wa] Jabłońska, J[olanta] Gromadzińska, J[erzy] Bertrandt, A[nna] Kłos, K[atarzyna] Skibniewska, A[dam] Daragó.
Tytuł: Selenium content In food and its status in Poland. An update.
Czasopismo: Quimica Clin
Szczegóły: 2007 : Vol. 26, suppl. 1, poz. 19
ISSN: 1139-2436
Typ publikacji: ZSZ
Język publikacji: EN

5/5
Autorzy: Ewa Jabłońska, Jolanta Gromadzińska, Jerzy Bertrandt, Anna Kłos, Adam Daragó, Wojciech Wąsowicz.
Tytuł: Zawartość selenu w wybranych artykułach żywnościowych pochodzących z Polski Centralnej.
Czasopismo: Żyw Człow Metabol
Szczegóły: 2007 : R. 34, nr 3/4, s. 1440-1446, tab., wykr., bibliogr., Sum.
ISSN: 0209-164X
Typ publikacji: PA
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 2.000

  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi